<strong>Masaža</strong><strong> na delovnem mestu<br />
</strong>
Masaža na delovnem mestu


Reference

Zavarovalnica
Maribor
Procter&Gamble
Nova KBM
Impakta
DHL
Lisac&Lisac
Zadovoljna.si
Podim
Adrialab
ARA založba
MojeDelo.com
Vitanest
City Magazin
IT Tim
Mercator
Panoramic
Interalp
...
Prijavi se na novice o masažah:


Več o sedeči masaži

Vstop za partnerje

Prijavite se s svojim uporabniškim imenom in geslom
  Vstopi  

To,da te maser zmasira na delovnem mestu, je nepopisen užitek. Poživi ti telo in naredi dan lepši. Meni sigurno!

Milena, klicni center L&L


Sedečo masažo ali stol masažo, priljubljeno obliko sprostitve v poslovnem okolju, je v osemdesetih letih prejšnjega stoletja iz Japonske akupresurne masaže razvil David Palmer, ustanovitelj TouchPro Institute®, ki velja za očeta sodobne sedeče masaže. Filozofija masaže temelji na sprostitvi pretoka življenske energije skozi meridiane s pomočjo udobnih pritiskov na točno določene točke na hrbtu, ramenih, vratu, rokah in glavi. Sedeča masaža je kratka, 15 minutna »kata«, ki se izvaja v posebnem, ergonomsko oblikovanem stolu in se izvaja preko obleke brez uporabe olj. Zahteva malo prostora za izvajanje (2mx2m v pisarni, sejni sobi, čajni kuhinji…) in ne zahteva zasebnosti, čeprav je ta na željo prejemnika sedeče stol masaže mogoča. Dejstvo je, da so učinki sedeče masaže znanstveno dokazani in izmerjeni…čeprav vsak človek, ki je že bil deležen katerekoli masaže, brez dokazov ve, da so občutki po masaži fenomenalni.

Cilji sedeče masaže so poživiti telo in duha, pospešiti krvni obtok in sprostiti dele telesa, ki so najbolj obremenjeni v sodobnem načinu dela. Temu je tudi prilagojena tehnika izvajanja sedeče stol masaže.

Prednosti sedeče masaže so takoj prepoznala podjetja, ki so v svoje delovno okolje uvedla programe sprostitve. Danes je v tujini sedeča masaža najhitreje razvijajoča se oblika masaže. Njene koristi poznajo po vsem svetu podjetja kot so Microsoft, IBM, Google, Mercedes-Benz, BMW, Bosch, Bayer, neprofitne organizacije, univerze,…

Sedeča stol masaža pa ima še eno prednost, ki je še posebej izrazita v Sloveniji: ker je tovrstna masaža pri nas praktično neznana, pritegne veliko pozornosti kjerkoli se izvaja. Sejmi, predstavitve novih izdelkov in storitev, darilo poslovnim partnerjem, zabave…vedno požanje veliko pozornost mimoidočih. Le kdo si ne želi brezplačne masaže? Pozornost in vrsta zagotovljena, prejemniki pa so sproščeni in dojemljivejši za vaše predstavitve.

V emasaze.si želimo podjetjem vedno nuditi vrhunsko sedečo masažo izpod rok certificiranih in usposobljenih izvajalcev sedeče masaže, zato znanje nabiramo v tujini pri najboljših trenerjih. Preizkusite nas, garantiramo zadovoljstvo!